La seva alimentació…

Els animas carnívors:

Un animal carnívor o zoòfag és aquell que s’alimenta principalment de carn d’altres animals, que poden ser preses vives, en el cas dels predadors, o mortes, en el dels carronyaires. Els animals que s’alimenten exclusivament de carn reben el nom de carnívors obligats. El terme ‘hipercarnívor” s’utilitza per a descriure animals que s’alimenten únicament de teixit animal.

Els animals herbívors:

Dit de l’animal que només es nodreix d’aliments vegetals. Molts insectes, la major part dels rosegadors i els mamífers ungulats són herbívors. L’aparell digestiu dels herbívors presenta diferents adaptacions: tipus especial de dentició, estructura particular de l’aparell bucal dels insectes, estómac dels remugants, flora intestinal característica, etc. En una cadena alimentària, els herbívors constitueixen l’anella intermèdia entre els vegetals i els animals carnívors.

Els animals omnívors:

L’omnivorisme (del llatí omnis “tot” i vorare “devorar”) és el tipus de dieta dels animals que es mengen tant plantes com altres animals com a font primària d’aliment. Són menjadors oportunístics i generals, que no estan específicament adaptats per menjar-se i digerir ni material vegetal ni carn exclusivament. Els porcs són un exemple ben conegut d’omnívor. Els corbs són un altre exemple d’un omnívor comú. Els humans també són omnívors.


Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s